Теч от съседи

Оценете
(2 гласа)

теч от съседи Теч от съседи може да се получи винаги и по всяко време. Теч от съсед има при спукване на тръби, канали, сифони, повредени фуги, счупени плочки на тераса, баня, тоалетна или балкона и още много други причини. Една от малко вероятните, но не невъзможна е да имате периодичен теч от съседа ви, които се получава само при хигиенизиране на банята или мокрото помещение. 

 Ние сме имали действителен случай на теч от съседи, които си мият банята веднъж месечно и теча при съседите е със същата периодичност. Оказа се, че съседа мие банята с водоструйката и пръска обилно зад мивката и тоалетната, където има отворени фуги. С просто око няма вероятност да видите пътя на влагата и да локализирате точното място на пропуска от където тръгва водата. Това предизвиква доста караници и препирни между съседи, което е доста неприятно. За да откриете теч от съсед е необходимо да се извърши термография.

Термографски анализ на теч от съседи

 Термографският анализ гарантира откриването на теч от съседи, като показва с точност локализацията на аварията, както и причината за появата на теча. Най-неприятно е да имате теч от съсед с които не може да се разберете. Тогава трябва да действате по законов път, които е много дълъг и неприятен, преминава през полиция, община, жалби, декларации, общи събрания, уговорки, адвокати и съд. През цялото това време на вас ще ви тече и капе от тавана. Още по-неприятно е ако тече от канализация или тоалетна понеже миризмите се набиват в замазката и мазилките.

Теч от съседи откриване и отстраняване

 Затова при теч от съседи ние ви препоръчваме откриване на теча без къртене, преди да сте се скарали, което е неизбежно.Най-вероятно неможете да накарате съседа да кърти, без да го убедите че теча е от него. Единственият вариант е откриване на течове без къртене с помощта на специална апаратура за откриване на течове – откриване на теч с камера или ултразвук.

 Извършваме откриване на теч от съседи без къртене с камера Flir и гаранция. Предлагаме също и отстраняване на течове.

gama ofis

ГАМАТЕРМ ООД

Офис в Бургас:
гр.Бургас
тел.: 0882 285230

email:office@gamaterm.com

Офис в София:
гр.София, ж.к.Младост 1 бл.1Б пк 1000

тел.: 02 444 87 78 

тел.: 0882 285 230


ЕИК 201939438

montaj elektrotablaotkrivane elenergiaotkrivane na techoveotkrivane techove burgasremontboilerskrititechovevodoprovodni uslugivodoprowodni uslugimontajbojlerikrajba na tokkrajbanatok

hidroforiburgas

elektrouslugiburgas

elektrouslugi