Теч от необитаем апартамент

Теч от необитаем апартамент на ниска цена

 При теч от необитаем апартамент, а такъв се случва и то нерядко се налага да се осигури достъп. Без достъп до апартамента е невъзможно откриването и отстраняването на проблема, които причинява теча. Естествено осигуряването на такъв достъп е много трудна задача. Теч от съсед е проблем до толкова, че осигряването на достъпа е проблем, почти винаги. Много често хората не искат да помогнат, понеже проблема не е в тях. Така е докато не е засегнат общ имот или личен. 

Теч от необитаем апартамент

теч от необитаем апартамент Подобен вид теч може да е от общите части в апартамента (ВиК щрангове и тръби) или от хоризонталните разводки. Не е изключено да тече и гарнитура на самият водомер. Така или иначе теч от съседен апартамент не е задължително да се използва баня, пералня или тоалетна. Водата си намира място и стига до долният апартамент. Естествено проблем е намирането на собственика или друго лице, които може да осигури достъп до имота.

 Теч от необитаем апартамент може да се получи и поради замръзване на тръбите. При неотопляеми площи и по-ниски температури за продължителен период от време се стига до замръзване на канали, водопровод, нейзползвано парно и дори водостоци.

Откриване на теч от апартамент

 Начините за осигуряване на достъп не са много. Първият начин е през домоуправителя на ЕС или през общината с молба до кмета. Ако до тук не успеете се налага съдебно решение за спешен ремонт, като се спазват законовите нормативни бази.

 При спешна нужда от отваряне на апартамента до вас или над вас може да се обърнете към пожарна или към гражданска защита. Под спешна нужда се разбира наводнение или друга наложителна и уважителна причина. Ние не ви съветваме да разбивате сами вратата или да влизате без знанието и разрешението на съответните институции дори и при наводнение.  Теч от необитаем апартамент се открива и отстранява само с осигурен достъп до имота. Откриване на течове с камера без къртене за София и страната. 

gama ofis

ГАМАТЕРМ ООД

Офис в Бургас:
гр.Бургас
тел.: 0882 285230

email:office@gamaterm.com

Офис в София:
гр.София, ж.к.Младост 1 бл.1Б пк 1000

тел.: 02 444 87 78 

тел.: 0882 285 230


ЕИК 201939438

montaj elektrotablaotkrivane elenergiaotkrivane na techoveotkrivane techove burgasremontboilerskrititechovevodoprovodni uslugivodoprowodni uslugimontajbojlerikrajba na tokkrajbanatok

hidroforiburgas

elektrouslugiburgas

elektrouslugi