Ремонт на бойлери по домовете в Бургас

Професионален монтаж и ремонт на бойлери по домовете в Бургас и София. Това са само част от услугите, които Гаматерм ООД предлага. Когато нямате топла вода, това може да причини значително неудобство за живота ви. 

Нашите експерти водопроводчици са готови да ремонтират бойлера ви бързо и ефективно. Без значение какви проблеми има вашата система, ако тя е поправима, ние ще я поправим.

Ние се справяме с всички видове проблеми с бойлерите, включително:

  • Няма топла вода
  • Няма достатъчно топла вода
  • Водата мирише на лошо
  • Течащ бойлер
  • Шум в бойлера
  • Проблеми с термостата
  • Проблеми при монтаж на нов бойлер

Обикновено традиционният бойлер ще работи от 8 до 12 години. Продължителността на живота варира в зависимост от вида на бойлера, качеството на водата, графика за поддръжка и дали е монтиран правилно или не.

ремонт на бойлери по домовете

Кога е време да сменя бойлера си?

Да знаете кога е време да спрете да плащате за ремонт и да помислите за смяна на бойлер, може да бъде сложно, но може и да ви спести много пари. Никой бойлер не трае вечно и макар че новият бойлер е по-скъп в краткосрочен план, в определен момент цената за неговия ремонт отново и отново ще надвиши цената на нов бойлер. Някои от ключовите признаци, на които трябва да внимавате, включват:

Възрастта на вашия бойлер: След като минат 10 години от монтаж на бойлер, е време сериозно да помислите за надграждане. Той не само ще се разваля далеч по-рядко, но новите устройства са значително по-енергийно ефективни и могат да ви спестят пари.

Вода с ръждив цвят: Ако забележите кафяв или червеникав оттенък на водата, който излиза от крановете ви, тогава има голяма вероятност резервоарът ви за бойлер да ръждясва. Това не само е нездравословно за пиене, но може бързо да доведе до изтичане на бойлера.

Липса на топла вода: Ако се борите да получите достатъчно топла вода, тогава вероятно вашият бойлер започва да се поврежда и се нуждае от подмяна.

Цената на ремонта: Общо правило, което трябва да имате предвид, е, че ако цената на ремонта е поне половината от цената на нов бойлер, трябва сериозно да обмислите инсталиране на нов бойлер, вместо да плащате за ремонт на стария.