Откриване на теч в баня

Оценете
(3 гласа)

откриване на теч в баня Откриване на теч в баня е сложна задача. Мже да се доведе до успешен край само с използването на специална апаратура за откриване на течове без къртене.

 Износването на водопреносната мрежа и недостигът на средства за своевременен ремонт, водят до значително количество скрити загуби от течащата вода. Принудени сте да търсите различни начини, помагащи при откриването на теча, без значителни разрушителни дейности, но всичко остава без резултат.

 Течът, който се е появил може да има начало от най-различни места, а това го прави много труден за откриване. Всяко жилище и особено банята е изцяло обградена от тръби за водата – топла и студена, за тоалетното казанче, за душа, умивалника, бойлера, пералнята и др. уреди, които са разположени в нея. 

Откриване на теч в баня с термокамера на марката Flir

 Стените на съвременните бани са облицовани в различни, често скъпи плочки, шумо и топло изолации, гипсокартон и други стенни облицовки, които се ремонтират трудно и скъпо. Водата, която протича в помещението може да е от вас, от съседите или от покрива. Намирайки най-слабото място – тръбите. Водата се промъква през тръбопроводите и кухините в банята ви. Това е сигурна предпоставка за сериозни проблеми и предстоящ значителен ремонт. 

 Какво ви остава, освен да търсите най-надеждните специалисти по откриване на течове и евентуално по отстраняване на този неприятен проблем. Да се захващате сами с търсене, къртене с надежда да откриете проблема, е просто невъзможно и немислимо. Обърнете се към квалифицирана и специализирана фирма за откриване на течове, в която майсторите ще ви предложат различни варианти диагностициращи проблема в банята и вие ще претърпите значително по-малко щети откъм къртене и ремонт, след спиране на теча.

 Точното откриване на проблема, мястото на теча и по-евтиното му отстраняване оправдава средствата за откриването на теча и то няколкократно. Отстраняване на теч в баня се извършва след точното му локализиране и визуализиране. 

 Теч от тръба в банята или теч от сифона в банята не са проблем за откриване и отстраняване. Най-често теч в баня се появявава от остарели или пробити тръби, теч от мръсния канал, теч от фугите в банята, теч от сифона на пода в банята или теч от съседи.

теч от съседи.

- корелационен метод;

- акустичен метод;

- термо камера Flir

 

Термографско обследване, термографски анализ на скрит теч

 Методът за обследване на тръби с термографски анализ, за откриване на течове е най-ефективен за диагностика на скрити течове в жилища. Не чакайте прекалено дълго, защото течът сам безмилостно започва да напомня за себе си - плесен, гъбички, разрушаване на стените и др. Тези признаци не може да игнорирате и прикриете. Стената винаги ще си остане мокра, а съседите – невъзможно е да ги заблудите, че проблемът не е у вас. Разбирайки къде започва течът и неговият край, ремонтната група лесно и бързо ще отстрани аварията, а вие вече ще си отдъхнете от сериозния проблем.

 Ние извършваме откриване и отстраняване на скрити течове без къретене с термокамера. Откриваме следните видове скрити течове:

 • теч от покрив
 • теч от парно
 • теч от водопровод
 • теч от тръби
 • теч от канал
 • теч от сифон
 • теч от баня
 • теч от фуги
 • теч от съседи
 • теч от терасата
 • теч от тавана на терасата
 • теч от  улуци и теч от водосточни тръби

 Откриваме течове с термографска камера или ултразвук, като методите са напълно безвредни и не налагат къртене и разбиване за диагностиката. 

Откриване на теч в баня на цена от 110,00 лв. с гаранция.

 

gama ofis

ГАМАТЕРМ ООД

Офис в Бургас:
гр.Бургас
тел.: 0882 285230

email:office@gamaterm.com

Офис в София:
гр.София, ж.к.Младост 1 бл.1Б пк 1000

тел.: 02 444 87 78 

тел.: 0882 285 230


ЕИК 201939438

montaj elektrotablaotkrivane elenergiaotkrivane na techoveotkrivane techove burgasremontboilerskrititechovevodoprovodni uslugivodoprowodni uslugimontajbojlerikrajba na tokkrajbanatok

hidroforiburgas

elektrouslugiburgas

elektrouslugi