Откриване на теч без къртене

Оценете
(4 гласа)

 Гаматерм ООД разполага с модерна апаратура за откриване на течове без къртене. Апаратурата за откриване на течове са: специални влагомери, термографски камери на световният лидер в сферата на термокамерите Flir, ултразвукови и радиопреобразуватели, както и много други помощни уреди за откриване на течове. Апаратурата е скъпа, но най-скъпият уред е термографската камера, която играе основна роля в откриването на течове. В същото време откриване на течове с инфрачервена камера, като единствен уред и апарат не може да се случи. Всяка фирма за откриване на течове трябва да разполага с целият арсенал от апаратура. Високите технологии позволяват откриване на скрити течове от баня, теч от съседи, теч от таван, теч от водопровод, теч от тръби на парно, теч от мръсен канал, теч от канализация, теч от фуги, теч от сифон, теч от тераса, теч от балкон, теч от комин и още много други видове течове. 

 За точното локализиране и откриване на всеки скрит теч е важно да се открие без къртене, както и да се отстрвани майсторски с малко щети, което да снижи цената до поносимото, както и да намали щети от самият теч.  Термокамерата ни позволява да откриваме течове от чиста и мръсна вода, като проследяваме температурните аномалии, които оставя след себе си теча на вода. Водата е топла или студена и тя създава температурни разлики спрямо материала в които се разлива.

Как работи термокамерата? 

 Термокамерите улавят невидимите за човешкото око инфрачервени вълни и ги преобразуват във видими образи. Инфрачервено излъчване имат всички тела над - 272 градуса по Целзий, което прави термокамерите широко разпространени уреди.

 При наличие на теч на вода, термографските камери засичат аномалии в периферията и в центъра на разлива, като така установяват точното място на проблема и то без къртене и разбиване или по метода проба-грешка. При търсене на течове без къртене с апаратура за откриване на течове грешка неможе да се получи, освен при неправилно боравене с термокамерата. Термографската апаратура има нужда от калиброване и настройка за да работи правилно. Термографската камера не е фотоапарат, видеокамера или термометър. 

 Ние предлагаме откриване на течове с термографска камера, откриване на течове без къртене. Разполагаме с обучени термографи и термокамери на марката Flir. Гаматерм ООД е една от малкото фирми със сертификат за откриване на скрити течове и разрешително за извършване на термография. Предлагаме откриване на течове с термокамера, без къртене за град Бургас и цялото южно черноморие. 

Цени за откриване на течове с термографска камера може да разгледате в нашият сайт.

откриване на теч без къртене

откриване на теч без къртене

gama ofis

ГАМАТЕРМ ООД

Офис в Бургас:
гр.Бургас
тел.: 0882 285230

email:office@gamaterm.com

Офис в София:
гр.София, ж.к.Младост 1 бл.1Б пк 1000

тел.: 02 444 87 78 

тел.: 0882 285 230


ЕИК 201939438

montaj elektrotablaotkrivane elenergiaotkrivane na techoveotkrivane techove burgasremontboilerskrititechovevodoprovodni uslugivodoprowodni uslugimontajbojlerikrajba na tokkrajbanatok

hidroforiburgas

elektrouslugiburgas

elektrouslugi